Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Τροποποιημένο Καλιούχο-Μαγνησιακό κόκκοι που κατασκευάζεται με καινοτόμο τεχνολογία που συνδυάζει λεπτά σωματίδια ασβεστίου με ένα σύμπλεγμα υψηλής αγρονομικής αξίας.
Εγγυημένα πλούτη:
44,8% Οξείδιο του Ασβεστίου (CaO)
7,2% Οξείδιο του Μαγνησίου
85: Ικανότητα εξουδετέρωσης
Συμπλεγμένο με την τεχνολογία (C Bio Innovator)
Προσφέρει χουμικά και φουλβικά στοιχεία.
Βοηθά στην αποκατάσταση του κατάλληλου οργανικού επιπέδου του εδάφους.
Ενισχύει τη μικροβιακή δραστηριότητα του εδάφους.
Λόγω αυτής της τεχνολογίας, έχει υψηλή ικανότητα εξουδετέρωσης.
Φόρμουλα σε κόκκους
Δόση: 800 Kg / Ha σε νέες περιοχές.
Δόση συντήρησης: 400 – 600 Kg / Ha
Επιτρέπεται στη Βιολογική Γεωργία και είναι πιστοποιημένο από την CAAE.
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του κρεατικού προϊόντος που υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία και ονομάζεται "Morcilla". Μορφή: σακούλα 5kg